In actie...

Grashakselen
Over ons

Een modern loonbedrijf met ouderwets goede service!

Meedenken, creatieve oplossingen zoeken, kwaliteit leveren, toegewijd werken, aanpakken: u herkent er de medewerkers van Loon- en grondverzetbedrijf Oudwoude aan. Zij leveren de kwaliteit van werken die ons in de regio toonaangevend maakt en volgen de nodige training en scholing om úw wensen en ambities te realiseren. Een team van deskundige specialisten waar we trots op zijn. 

Loon- en Grondverzetbedrijf Oudwoude is gevestigd te Oudwoude (Friesland). Wij zijn een ambitieus, VCA gecertificeerd familiebedrijf met als hoofdactiviteit het verrichten van werkzaamheden binnen het agrarische loonwerk. Wij zetten ons met veel passie en toewijding in voor onze opdrachtgevers en medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Kavelaanvaardingswerken
  • Agrarisch Loonwerk
  • Wegenbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Mesttransport

Al meer dan 70 jaar geschiedenis....

Loonbedrijf Oudwoude is opgericht in 1950 onder de naam Loonbedrijf Dijkstra, door dhr. Foppe Dijkstra.
Het bedrijf is begonnen als een agrarisch loonbedrijf. In 1982 is het bedrijf voortgezet door Jan & Durk Dijkstra. In 2001 is het bedrijf door Gerke en Tinie Veenstra voortgezet onder de nieuwe naam "Loon- en Grondverzetbedrijf Oudwoude", met een uitbreiding van diensten als aanvulling op het piekerige agrarische werk.

Thans heeft het bedrijf een belangrijke functie voor de regio met ruim 15 vaste medewerkers.
Naast Gerke en Tinie als dagelijkse leiding van het bedrijf is hun zoon Keimpe sinds 2019 ook mede-eigenaar. Berend-Jan, de andere zoon van Gerke en Tinie,  is tevens actief binnen het bedrijf bij de afdeling transport.

De teller blijft lopen

Loonbedrijf Oudwoude in cijfers....

500 +
Tevreden klanten
954 +
Ton gras
617 +
Ton maïs
300000 +
m3 grond verzet
Wij helpen u graag!

Meer informatie opvragen?