Broei komt nog steeds vaker voor dan u denkt!

De maiscampagne is op sommige plekken al begonnen, bij ons staat het op het punt om los te barsten! Wij kunnen voor u uw mais inkuilen met verschillende inkuilmiddelen namelijk:

Pioneer 11A44 – Dit is een enkelvoudige broeiremmer die bestaat uit 100% heterofermentatieve melkzuurbacteriën. Dit zorgt voor een gecontroleerde toename van azijnzuur en propionzuur, dit vertraagt schimmelvorming waardoor het broei risico afneemt.

EM Silage – Deze unieke samenstelling van melkzuurbacterien en gisten zorgt voor een optimale fermentatie. Hierdoor dus meer melk uit ruwvoer! In EM Silage zitten homo- en heterofermatieve melkzuurbacteriën. Deze produceren naast melkzuur ook azijnzuur, dit heeft na het inkuilen een sterk broeiremmend effect.  Wilde gisten zijn in kuil een grote bron van broei. De gecultiveerde gisten in EM Silage concurreren met de wilde gisten en voorkomen dus deze broei. Ook ondersteunen de gecultiveerde gisten de penswerking van het dier.

Heeft u voorkeur voor een ander middel of heeft u vragen over de maisoogst? Neem gerust contact op met kantoor en dan kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

 

Contact

Adres Swartewei 4   Email info@loonbedrijfoudwoude.nl
Postcode 9294 KS   Twitter twitter.com
Woonplaats Oudwoude   Facebook facebook.com
Mobiel 06-53486650      
Telefoon 0511-451784    
Fax 0511-453551      
     

 

Routebeschrijving

 

Copyright © Loonbedrijf Oudwoude