Nieuwe bemester VREDO VT3936 17M3

Voor het mest seizoen 2021 hebben wij alvast geïnvesteerd in een nieuwe VREDO VT3936 17M3. Deze veelzijdige robuuste zelfrijder biedt maximale capaciteit, snelheid en inzetbaarheid. De Vredo beschikt over een hoge pompcapaciteit en door het enorme vermogen bent u zeker van een lage kostprijs. per uur of per hectare...

Doordat onze klanten steeds groter worden vraagt dit ook om grotere en zwaardere machines. Dit kan ten koste gaan va de bodemstructuur. Door de Vredo zal dit niet onder druk komen te staan, de machnie is samengesteld met capaciteit gewicht en tankinhoud dat dit niet schadelijk is voor de structuur en het bodemleven.

 

Heeft u werkzaamheden of onderhoud van talud, bermen of sloten?

Heeft u werkzaamheden of onderhoud van talud, bermen of sloten? Wij kunnen u helpen. Onlangs hebben wij de mogelijkheden uitgebreid met een trekker met maai- arm. De verdere opties bestaan uit klepelmaaiers, wallenfrezen en maaikorven. Neem contact op met kantoor en vraag naar de mogelijkheden.

 

De nieuwe Liebherr

Misschien is het sommigen van jullie al wel opgevallen maar 2 weken geleden hebben wij onze Atlas kraan ingeruild voor een Liebherr. De 2de Liebherr is onderweg…

 

Broei komt nog steeds vaker voor dan u denkt!

De maiscampagne is op sommige plekken al begonnen, bij ons staat het op het punt om los te barsten! Wij kunnen voor u uw mais inkuilen met verschillende inkuilmiddelen namelijk:

Pioneer 11A44 – Dit is een enkelvoudige broeiremmer die bestaat uit 100% heterofermentatieve melkzuurbacteriën. Dit zorgt voor een gecontroleerde toename van azijnzuur en propionzuur, dit vertraagt schimmelvorming waardoor het broei risico afneemt.

EM Silage – Deze unieke samenstelling van melkzuurbacterien en gisten zorgt voor een optimale fermentatie. Hierdoor dus meer melk uit ruwvoer! In EM Silage zitten homo- en heterofermatieve melkzuurbacteriën. Deze produceren naast melkzuur ook azijnzuur, dit heeft na het inkuilen een sterk broeiremmend effect.  Wilde gisten zijn in kuil een grote bron van broei. De gecultiveerde gisten in EM Silage concurreren met de wilde gisten en voorkomen dus deze broei. Ook ondersteunen de gecultiveerde gisten de penswerking van het dier.

Heeft u voorkeur voor een ander middel of heeft u vragen over de maisoogst? Neem gerust contact op met kantoor en dan kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

 

Er is altijd reden voor een feestje!

Zo ook het laatste weekend van afgelopen augustus ... Martinus Postma was afgelopen week 12,5 jaar in dienst bij ons op het bedrijf! Wij willen hem ontzettend bedanken voor zijn inzet en de zweetdruppels die er zijn geproduceerd. Martinus is altijd gemotiveerd, en gaat (meestal) fluitend te werk! Martinus proost! En op nog vele jaren prettige samenwerking!

 

Contact

Adres Swartewei 4   Email info@loonbedrijfoudwoude.nl
Postcode 9294 KS   Twitter twitter.com
Woonplaats Oudwoude   Facebook facebook.com
Mobiel 06-53486650      
Telefoon 0511-451784    
Fax 0511-453551      
     

 

Routebeschrijving

 

Copyright © Loonbedrijf Oudwoude